>>Van Lanschot Bankiers

Van Lanschot Bankiers

Private Banking bij Van Lanschot

  • Onderscheidend in persoonlijke aandacht
  • Gespecialiseerde wealth manager
  • Ons netwerk wordt uw netwerk
  • Bewezen trackrecord verantwoord ondernemen
  • Client assets > € 57 miljard

    Persoonlijk:
    Afgelopen 15 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan binnen de financiële sector. Werkzaam geweest bij o.a. ABNAMRO Bank en sinds 2015 in dienst bij Van Lanschot Bankiers in Hilversum. De laatste jaren actief binnen het segment private banking/wealth management.


Ik ben een generalist met een gezond inzicht in en kennis van een breed scala aan financieel- en macro-economische onderwerpen. Daarnaast maatschappelijk betrokken (zowel privé als zakelijk). Privé: bestuurlijke functies bij diverse maatschappelijk betrokken organisaties/verenigingen.
Zakelijk: Meedenken en het geven van financiële adviezen en maatwerkoplossingen voor de DGA en de vermogende particulier. Daarnaast speelt het volledig ontzorgen van relaties een belangrijke rol alsmede het leggen van verbindingen tussen ondernemers. Ook actief in informal investment vraagstukken, goede doelenstichtingen en impact investing vraagstukken voor vermogende relaties.

Kenmerkende karaktereigenschappen die relaties en collega’s mij toedichten: open, enthousiast, teamplayer, sociaal, pro-actief, eerlijk, integer, betrokken, gedreven, ondernemend en resultaatgericht. Geen scheiding tussen zakelijk en privé, uw vermogen staat dus centraal!

Bel mij gerust voor een vrijblijvend gesprek op nummer 035-625 66 24 of mobiel 06-3001 39 32


Norbert Oldenziel
Senior Private Banker 

Contactpersonen

Norbert Oldenziel

Norbert OldenzielSenior Private Banker

06-30013932n.oldenziel@vanlanschot.com