>>Leeuwangh Tandartsen

Leeuwangh Tandartsen

Even voorstellen…..

Leeuwangh tandartsen is een jonge tandartspraktijk in Blaricum-Bijvanck en verzorgt vanaf heden de hockeybitjes voor Huizer H.C. en is ook clubsponsor.

Vier jaar geleden is Leeuwangh tandartsen gestart in de Bijvanck, eerst in het gezondheidscentrum aldaar, maar is al snel  verhuisd naar een eigen locatie aan het Wethouder Schönepad 1. Kern van de praktijk zijn Martijn en Marieke Leeuwangh met hun team: hierin bedienen zij alle facetten van de tandheelkunde, van kindergebit tot kunstgebit en van preventie (o.a. door sportbitjes) tot renovatie. En dat in een moderne maar vertrouwende omgeving. ‘ We willen ons onderscheiden door een persoonlijke aanpak, groot worden door klein en vertrouwd te blijven. Dit is wat ons aansprak binnen de HHC; een familieclub.


Momenteel hockeyt onze dochter bij Kampong, daar we nog woonachtig zijn in Utrecht, maar na onze verhuizing richting Huizen gaan onze beide kinderen hockeyen bij  de HHC; vanaf september gaat onze jongste alvast naar de HHC Hockeyschool en zullen we dus al regelmatig op de club te vinden zijn.’

Het eerste contact met de club begint met het verzorgen van hapdagen voor hockey-bitjes; beter leed voorkomen dan genezen. Dat leed flink kan zijn, heeft iedereen vorig jaar kunnen zien aan international Steve van Ass.
‘We zagen aan onze dochter die een ‘hapklaar’-bitje uit de sportwinkel had, dat ze die meer in haar broekzak droeg dan in de mond en als ze hem al in had, kauwde ze hem helemaal kapot. Terwijl een goedzittend bitje  juist belangrijk is; het geeft meer draagcomfort en mede dus ook betere bescherming.’

Leeuwangh tandartsen
Wethouder Schönepad 1
1261 NM Blaricum-Bijvanck
035-5250506
www.leeuwanghtandartsen.nl

Contactpersonen

Marieke Leeuwangh - Wentzel

Marieke Leeuwangh - WentzelTandarts

035 525 0506marieke@leeuwanghtandartsen.nl
Martijn Leeuwangh

Martijn LeeuwanghTandarts - Eigenaar

035 525 0506martijn@leeuwanghtandartsen.nl