>>ABN-AMRO

ABN-AMRO

ABN AMRO
ABN AMRO biedt particuliere, private banking en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan. Daarnaast adviseren we over (internationale) activiteiten op basis van onze diepgaande financiële expertise, brede kennis van sectoren en een internationaal netwerk.
Ons uitgangspunt is altijd te blijven inspelen op bewegingen in de markt en veranderende behoeften van onze klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.
Markten
ABN AMRO is een particuliere en zakelijke bank. Hoewel onze wortels in Nederland liggen, volgen we onze klanten wereldwijd. Internationaal zijn we actief en onmiskenbaar deskundig op verschillende terreinen, zoals Private Banking, Energy, Commodities & Transportation (ECT) en Clearing.
Mentaliteit
De rijke ervaring uit onze 300-jarige geschiedenis combineren we met de klantwensen en -eisen van nu. We willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Dit doen we door hun vertrouwen te behouden, ons te onderscheiden door vakmanschap en vanuit klantperspectief te denken en handelen. Kortom, alles waardoor onze klanten sterker staan, beter worden en meer bereiken. Dat is in onze ogen het vakmanschap van écht bankieren.
Duurzaamheid
Ook op het gebied van duurzaamheid heeft ABN AMRO de ambitie om binnen enkele jaren een toonaangevende bank zijn. Daarom integreren we duurzaamheid in onze strategie, bedrijfsprocessen en producten.
Ontwikkelingen
ABN AMRO kent haar verantwoordelijkheid naar alle betrokken stakeholders. Natuurlijk willen we uitstekende financiële resultaten behalen, maar zonder dat onze klanten onverantwoorde risico's lopen. We trekken lessen uit het verleden, werken in alle openheid aan verbeteringen binnen onze organisatie en dragen bij aan hervormingen binnen de bancaire sector.
In 2008 heeft de Nederlandse staat het eigendom verworven van de Nederlandse activiteiten van ABN AMRO Holding N.V. en van Fortis Bank Nederland. In 2010 zijn ABN AMRO en Fortis Bank Nederland gefuseerd. Hierdoor ontstond het huidige ABN AMRO.
 

Contactpersonen

Leonard Posthumus Meyjes

Leonard Posthumus MeyjesRelatiemanager Commercial Clients

06 - 10 09 84 24leonard.posthumus.meyjes@nl.abnamro.com
Roel Buis

Roel BuisRelatiemanager Sectoren Leisure en Retail

06 - 30 43 98 22roel.buis@nl.abnamro.com